ایرانیان جهان

آخرين مطالب

احتمال توقف کامل فعالیت موتور جستجوی گوگل در استرالیا استرالیا و نیوزیلند

احتمال توقف کامل فعالیت موتور جستجوی گوگل در استرالیا
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - گوگل در واکنش به ارائه‌ی یک لایحه در استرالیا، این کشور را به حذف کامل موتور جستجوی خود تهدید کرد.

گوگل را می‌توان یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های فناوری دنیا و موتور جستجوی این شرکت را می‌توان معروف‌ترین سرویس آن دانست که تقریبا همه‌ جا مورد استفاده قرار می‌گیرد. گستره‌ی سرویس‌دهی این شرکت از قدرت بسیار زیاد آن خبر می‌دهد. البته موتور جست‌وجو تنها بخش گوگل نیست و این شرکت محصولات و سرویس‌های دیگری به کاربران ارائه می‌دهد که از آن‌ جمله می‌توان به نقشه گوگل، جیمیل، تلفن هوشمند پیکسل و موارد این‌چنینی اشاره کرد. عموما این شرکت خود را درگیر مسائل حاشیه‌ای نمی‌کند تا روی خواسته‌های کاربران و توسعه محصولاتش تمرکز بیشتری داشته باشد؛ اما اخیرا گزارشی در فضای مجازی منتشر شده است که از اختلاف نظر گوگل و مقامات استرالیا خبر می‌دهد. براساس گزارش The Verge ، گوگل استرالیا را به حذف کامل موتور جستجوی خود در کل این کشور تهدید کرده است. دلیل این اقدام گوگل لایحه‌ی پیشنهادی استرالیا است که این شرکت را مجبور به پرداخت هزینه به تولیدکنندگان محتوای خبری می‌کند. درست است که گوگل یک شرکت بزرگ محسوب می‌شود؛ اما مطمئنا نمی‌تواند چنین کاری انجام بدهد. مل سیلوا، مدیرعامل گوگل استرالیا و نیوزیلند، امروز به کمیته قانون‌گذاری اقتصاد سنای استرالیا گفت: اگر این لایحه به قانون واقعی تبدیل شود، به غیر از توقف کامل موتور جستجوی گوگل در استرالیا هیچ گزینه دیگری برای ما وجود نخواهد داشت. ما مجبور شدیم پس از بررسی دقیق قوانین، نتیجه بگیریم که با خطرات مالی و عملیاتی، راهی برای ادامه خدمت‌رسانی در استرالیا نمی‌بینیم. توضیحات این مسئول به قدری صریح است که هیچ جایی برای شک نمی‌گذارد؛ در صورت عملیاتی شدن این قانون، استرالیایی‌ها باید از گوگل برای همیشه خداحافظی کنند. این شرکت که اکنون ماه‌ها است علیه طرح استرالیا لابی می‌کند، مخالفت با این لایحه را به مشکلاتی که ممکن است برای مدل کسب‌وکار کلی گوگل پیش بیاید ارتباط می‌دهد. به گفته‌ی مسئولان گوگل، لایحه مذکورموتور جست‌وجو را مجبور می‌کند به اخبار رسانه‌های مختلف لینک بدهد و این مسئله باعث اختلال در مدل کلی کسب‌وکار گوگل می‌شود. به عقیده آن‌ها، سیاست مذکور حتی می‌تواند به اقتصاد دیجیتال آسیب وارد کند. گوگل دلایل خود را به‌طور کامل شرح داده و منتظر واکنش مسئولان استرالیایی است. اسکات موریسون، نخست وزیر این کشور نیز به‌سرعت پاسخ تهدید غول فناوری را داده است. موریسون با صراحت کامل نسبت به موضع گوگل درباره‌ی این لایحه گفت: ما به تهدیدها پاسخ نمی دهیم. استرالیا قوانین ما را برای کارهایی که می‌توان در این کشور انجام داد، وضع می‌کند. این مسئله در پارلمان ما انجام می‌شود. قانون‌گذاری توسط دولت ما انجام می‌شود. و این تنها شیوه‌ای است که برای انجام همه‌ کارها در استرالیا مورد استفاده قرار می‌گیرد. درست است که موریسون کاملا مستقیم نظر خود و کشورش درباره‌ی تهدید گوگل را گفت؛ اما این شرکت متحدان برجسته‌ای دارد که با موضع‌گیری آن در مقابل این لایحه موافق هستند. برای مثال سر تیم برنرز-لی ، خالق شبکه جهانی وب، نظر خود را این‌گونه بیان می‌کند: این لایحه با الزام پرداخت هزینه برای لینک دادن بین محتوای خاص آنلاین، ممکن است یک اصل اساسی در وب را نقض کند. وینت سرف، بنیان‌گذار دیگر اینترنت که به طراحی TCP / IP کمک شایانی کرده است، نظرمشابهی درباره این موضوع با کمیته به اشتراک گذاشت؛ البته باید به این مسئله اشاره کرد که این فرد در حال حاضر به‌عنوان مدیر تبلیغات اینترنتی گوگل فعالیت می‌کند. مقاله‌های مرتبط:
جریمه 50 میلیون یورویی گوگل در اروپا به دلیل تخطی از قوانین GDPR گوگل قوانین جدید حفظ حریم خصوصی را برای افزونه‌های کروم اعلام کرد
کمیسیون رقابت و مصرف استرالیا (ACCC) که این لایحه را ارائه کرده، در ماه آگوست گفت این امر نباید تأثیری بر تجارت موتور جستجوی گوگل داشته باشد. به گفته‌ی این کمیسیون،، گوگل ملزم به دریافت هزینه از استرالیایی‌ها برای استفاده از خدمات رایگان خود مانند موتور جست‌وجو و یوتیوب نیست؛ مگر اینکه بخواهد این کار را انجام دهد. مسلما چنین مطلبی از سوی این غول فناوری قابل قبول نیست. همان‌طور که گوگل در بیانیه کامل سیلوا و همچنین یک پست در وب‌سایت خود توضیح داده است، ترجیح می‌دهد به ناشران از طریق محتوای منتشرشده در سرویس Google News پول پرداخت کند. برنامه پرداخت حقوق تولیدکنندگان محتوای خبری پیش‌تر در ماه ژوئن در استرالیا، آلمان و برزیل معرفی شده بود. اما به نظر مقامات استرالیا این مبلغ کافی نیست. کمیسیون رقابت و مصرف استرالیا معتقد است که لایحه پیشنهادی «نابرابری قابل‌ توجه پرداختی‌های مشاغل رسانه‌ای خبری استرالیا، گوگل و فیسبوک» را برطرف می‌کند. یکی از خبرنگارانی که درباره این موضوع تحقیق کرده است، می‌گوید: لایحه پیشنهادی استرالیا که News Media Bargaining Code نامیده می‌شود، ‌اکنون در دست بررسی است و در کنار گوگل، فیسبوک را نیز هدف قرار می‌دهد. این لایحه ادامه‌دهنده‌ی مسیر تحقیقات سال 2019 در استرالیا است که نشان داد با اینکه بسیاری از محتوای گوگل از طریق سازمان‌های رسانه‌ای تأمین می‌شود، این غول فناوری سهم زیادی از درآمد تبلیغات آنلاین را برای خود برمی‌دارد. به گزارش گاردین، از آن زمان که صنعت اخبار و رسانه‌ها به‌شدت تحت تأثیر همه‌گیری ویروس کرونا قرار گرفته‌اند، بیش از صد روزنامه محلی در استرالیا مجبور شده‌اند به دلیل کاهش درآمد تبلیغات، روزنامه‌نگاران را اخراج یا چاپ را برای مدتی متوقف کنند. همان‌طور که در متن منتشرشده توسط این خبرنگار مشخص شد، فیسبوک نیز توسط این لایحه تحت تأثیر قرار خواهد گرفت. مسئولان این شرکت مانند گوگل تصمیم به تهدید استرالیا گرفته و اعلام کرده‌اند اگر چنین اتفاقی رخ بدهد، انتشار اخبار در استرالیا را مسدود می‌کنند. هر دو شرکت‌ گفته‌اند تنها در صورت رخ دادن بدترین اتفاق سرویس‌های خود را در استرالیا مسدود می‌کنند. همچنین گوگل اصرار دارد که اصلا قصد تهدید کردن مقامات استرالیا را نداشته است. نظر شما کاربران زومیت درباره مشکلات استرالیا و گوگل چیست؟ در نهایت کدام یک مجبور به قبول کردن پیشنهاد طرف دیگر می‌شود؟

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/217932/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جراح فلسطینی که اسرائیل او را ربود و زیر شکنجه به شهادت رساند

ترکیه: اگر از جنگ کنونی غزه درس نگیریم، تکرار خواهد شد

زخمی‌شدن 10 یمنی در حملات ساعات گذشته ارتش عربستان

حماس: به فرمول یک توافق مشخص دست یافته‌ایم

تصاویری از حمله قسام به پایگاه اسرائیلی در شرق رفح

وقوع انفجار در کابل

انتقاد حسن خجسته از نحوه بستن بودجه در کشور

وضعیت قیمت دلار، سکه و بازار سهام امروز چگونه بود؟

پیش‌ بینی بازار اجاره در نیمه اول سال؛ تهران جهنم مستاجران

پیش‌ بینی قیمت دلار 17 اردیبهشت 1403

25 اردیبهشت آخرین مهلت صدور مجوز‌های الکترونیکی

گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه

تعاونی‌های تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد

پس از اعتراضات دانشجویی، دانشگاه‌های غربی تاکنون چه اقداماتی را علیه اسرائیل در پیش گرفته‌اند؟

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه؛ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق

«سقف‌گذاری برای اجاره‌بها» به قانون تبدیل شد

جزیره هرمز پیشتاز در صدور مجوز الکترونیکی/اعلام آخرین مهلت دریافت مجوز‌های الکترونیکی صنفی

رشد اقتصادی سال 1402 یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است

شلیک 50 موشک از جنوب لبنان به الجلیل در موج جدید حملات حزب الله

تحلیلگر صهیونیست: حماس با حمله به رفح از بین نمی‌رود

نرخ معاینه فنی افزایش می‌یابد؟

کارشناس حمل و نقل: سیر و حرکت بار کاملا در انحصار راه آهن است

آماده‌باش برای حضور ترامپ

پیشنهاد ظریف

اعتراض هزاران اسرائیلی برای برکناری دولت نتانیاهو

جشن فارغ‌التحصیلی با فضای ضد جنگ غزه در دانشگاه میشیگان آمریکا

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش: ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است

فروش 190 کیلو طلا در حراج امروز

دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از 17 سال

تولید ورونق اقتصادی دربزرگترین معدن کرومیت خاورمیانه

رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی

چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان

اطمینان خاطر فعالان اقتصادی با ابزار‌های موثر بانک مرکزی

سیگنال به تندروها

ماجرای کاشت ساختمان در پارک‌های تهران

سودای بازگشت؛ ترامپ از برنامه‌هایش پس از بازگشت به کاخ‌سفید گفت

ویولا آمهرد: سوئیس به اوکراین تسلیحات نخواهد داد

تشییع جنازه یکی از شاهزادگان سعودی

ادامه روند کاهش قیمت‌ها در بازار طلا و دلار؛ ربع سکه به کانال 14 میلیونی بازگشت

مدیران خودرو 777، میزبان سران اقتصادی آفریقا و ایران

تغییر نگاه‌ها به کوثر چشم انداز ما بوده است

دولت تاب و تحمل نقد کارشناسی را ندارد

پیام محرمانه آمریکا به قطر

واکنش فعال اصلاح‌طلب به مصاحبه «مهدی نصیری» با بی‌بی‌سی

حمله گازانبری امارت طالبان به تعهدات آبی با ایران

ادعاهای نتانیاهو درباره الجزیره

رژیم صهیونیستی شبکه الجزیره را در اراضی اشغالی تعطیل کرد

هاآرتص: حماس دست نتانیاهو را خواند

برگزاری میز خدمت تبدیل شناسه یکتا برای صنف خرازان