آخرين مطالب

40سال دیگر شکلات جهان تمام می شود! نوشتارها

40سال دیگر شکلات جهان تمام می شود!

  بزرگنمايي:

سرزمین ایرانیان- محققان سازمان ملی اقیانوسی و جوی آمریکا پیش بینی می کنند جهان تا 40 سال آینده با قحطی شکلات روبرو می شود زیرا گیاه این ماده خوراکی در آب وهوای گرم نمی تواند زنده بماند.

درختان کاکائو در 20 درجه شمال و جنوب خط استوا می رویند و نیازمند شرایط خاصی مانند رطوبت بالا و باران فراوان هستند. این درحالی است که طبق پیش بینی دانشمندان به دلیل گرم شدن آب و هوا در 30 سال آتی دمای جهان 2.1 درجه سانتیگراد افزایش می یابد. همین امر چالشی برای رشد گیاه کاکائو و در نتیجه صنعت شکلات سازی جهان ایجاد می کند.

دانشمندان معتقدند به دلیل افزایش جیوه و کاهش آب در خاک و گیاهان احتمال کمی دارد بارش ها به اندازه ای باشد که رطوبت از دست رفته را جبران کند و به این ترتیب احتمالا کشت کاکائو باید به کوهپایه ها منتقل شود.

کشورهایی مانند ساحل عاج و غنا بیش از 50 درصد شکلات جهان را تولید می کنند. مقامات این کشورها اکنون بر سر دوراهی حفظ محیط زیست یا ادامه تامین ذخیره کاکائوی جهان هستند.

این در حالی است که از دهه 1990 میلادی بیش از 500 میلیون نفر از چین، اندونزی، هند، برزیل و ... وارد بازار کاکائو شده اند.

 با وجود افزایش تقاضا ذخایر این ماده غذایی همچنان محدود و در حال کاهش است.




نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

سلنیوم محافظی در برابر آسیب‌های استامینوفن

درآمد میلیاردی از پوست خربزه!

مصرف ذرت تراریخته در پیشگیری سرطان مفید است

ماست؛ فرشته نجات مبتلایان به فشار خون بالا

دلیل شفق‌های رنگی قطبی مشخص شد

تولید محصولات قابل استتار با الهام از ده پا

تولید گوجه فرنگی تراریخته مقاوم به آفت «مگس مینور»

شکل جدیدی از نور ساخته شد

ارائه آموزش‌های مهارتی به بیش از 200 هزار سرباز از سال آینده

محققان موفق به درک نحوه پردازش تجارب احساسی در مغز شدند

روشی نوین در درمان دیابت نوع یک به کمک کپسول های نانویی

روزانه میلیاردها ویروس بر زمین می بارند

هواپیمای 72 نفره تا 3 سال دیگر ساخته می شود

شروع آزمایش انسانی واکسن سرطان

نوعی باکتری هوازی در کمین بیماران دچار نقص ایمنی

نشان دادن ویژگی های آلزایمر و پارکینسون با سلول های بنیادی

دوست‌ها طول موج مغزی یکسانی دارند

استفاده از آب درمانی برای بیماری کلیه پلی کیستیک

تبدیل گاز سمی دی‌اکسیدکربن به نانوبیومواد با ارزش افزوده بالا

تاثیر مستقیم سیگار الکترونیکی روی دی‌.ان‌.ای

حل چالش‌های حوزه انرژی کشور نیازمند مدیریت راهبردی است

رفع «شب‌ادراری کودکان» با آموزش گروهی والدین

نحوه تبدیل شدن سلول بنیادی به سلولهای مغزی کنترل کننده پا کشف شد

ابداع ابزاری شبیه به لایه خونی شبکیه

عرضه بسته‌بندی‌هایی که زمان ماندگاری مواد غذایی در یخچال را افزایش می‌دهند

ابداع سرنگ دارورسانی به مدارهای مغز

ثبت نخستین المپیاد بین‌المللی دانش آموزی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی به نام ایران

بهبود دردهای عصبی با عصاره‌ گیاه «به لیمو»

ژن تولید سلولز گیاهی کشف شد

درمان مالاریا با استفاده از ترکیبات خمیردندان!

آیا ماه می‌تواند به پیش‌بینی زلزله کمک کند؟

قرص ضدباروری مردانه ساخته شد

گیاه به چراغ مطالعه تبدیل می شود

پیوند سلول های بنیادی برای درمان نوعی بیماری نادر پوستی

کنترل درد بیماران بدون استفاده از داروهای مخدر

برچسب سنجش میزان کافی نور خورشید برای بدن

ابداع یک باتری قلمی که هیچ‌گاه خالی نمی‌شود

جلبک زنده برق تولید می کند

فست فود به سیستم ایمنی بدن آسیب می زند

تولید عضلات انسانی دارای عملکرد از سلول پوستی

پیاز ها بدون اشک می شوند!

کمربند مجهز به کیسه هوا از راه رسید

لباس هوشمند برای مبتلایان به فراموشی رونمایی شد

حسگر تاتویی برای گیاهان ساخته شد

داروی دیابت سلول های سرطانی را به شیمی درمانی حساس می کند

دستگاهی که کیفیت مو را نشان می‌دهد

محققان به دنبال تولید داروی کاهش وزن بدون تغییر رژیم غذایی

اهلی‌سازی خرگوش اروپایی با توالی ژنتیکی

40سال دیگر شکلات جهان تمام می شود!

درمان پارکینسون با مطالعه ژنوم سمندر