سرزمين ايرانيان- آرش ايزدپناه، رئيس هيات مديره شرکت دانش بنيان توليد کننده پودرهاي جايگزين قند و شکر اظهار داشت: ما موفق شديم جايگزين قند و شکر را براي ديابتي ها و عموم مردم براي جلوگيري از ابتلا به ديابت توليد کنيم.
وي با بيان اينکه اين پودر بدون
قند و کم کالري است، خاطر نشان کرد: اين پودر در حال حاضر با 40 فرمولاسيون
در محصولات مربوط به مواد غذايي تبديل شده است.
ايزدپناه با اشاره به کاربردهاي
اين پودر اظهار داشت: در برخي موارد اين پودر مطابق با فرهنگ ايراني به
صورت حبه درآمده تا به جاي قند استفاده شود.همچنين در مربا، ژله و... به
عنوان شيرين کننده استفاده شده است.
به گفته وي، اکنون اين پودر در قالب همين محصولات وارد بازار شده است و ديابتي ها و افراد معمولي نيز مي توانند از آن استفاده کنند.
ايزدپناهافزود: پودر جايگزين قند
و شکر توسط شرکت ما به توليد رسيده و براي کاربرد در ساير محصولات غذايي
به عنوان ماده اوليه تامين مي شود. اين شيرين کننده کم کالري در شيرين کردن
نوشيدني هاي سرد و گرم استفاده مي شود.
وي اظهار داشت: اگرچه مصرف شکر به
ميزان مشخص و محدود براي افراد ديابتي مجاز است اما استفاده از آنها در
مديريت مصرف کربوهيدرات ها کمک کند به همين دليل ضروري است که از چنين
پودرهاي جايگزين قند و شکري توسط ديابتي ها استفاده شود.
ايزدپناه ادامه داد: بسياري از
مواد شيرين کننده حاوي عناصر مصنوعي هستند؛ برخي از جايگزين هاي طبيعي به
منظور کاهش مصرف شکر هنوز هم داراي مقداري کربوهيدرات و حتي بيشتر از شکر
معمولي هستند که ايندکس اين محصولات بالاست به همين دليل توصيه نمي شود که
ديابتي ها از اين مواد استفاده کنند.
وي تاکيد کرد: از ديد علمي کيفيت
برتر، از ديد ملي امکان توليد داخل، از ديد تجاري قيمت نسبتا
ارزان امتيازهاي اصلي اين طرح به شمار مي روند.