ایرانیان جهان

آخرين مطالب

40 شرکت دانش‌بنيان سلامت، صادرات دارند/بخش خصوصي براي تاسيس مراکز رشد تقويت مي‌شود ایالات متحده آمریکا

  بزرگنمايي:

دکتر وطن‌پور با اشاره به وجود 9 اتاق‌ تميز در سطح دانشگاه‌هاي علوم پزشکي کشور، اظهار کرد: 7 اتاق تميز همکار نيز همچون انستيتو رازي، انستيتو پاستور جهاد دانشگاهي، مهندسي ژنتيک،‌ مرکز تحقيقات پليمر و غيره داريم که به طور کلي مي‌توان گفت 15 اتاق‌ تميز در اختيار حوزه سلامت براي توليد محصولات دانش‌بنيان است.

مديرکل دفتر توسعه فناوري سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي افزود: در تمام 64 دانشگاه‌ علوم پزشکي کشور نيز حداقل يک مرکز رشد داريم اما با توجه به اينکه در برخي از دانشگاه‌ها بيش از يک مرکز رشد وجود دارد، در حال حاضر 74 مرکز رشد مربوط به حوزه سلامت در سراسر کشور مشغول به فعاليت هستند.

وي ادامه داد: يکي از اين مراکز رشد در کيش تحت عنوان مرکز بين‌المللي کيش مستقر است که براي استقرار شرکت‌هاي دانش‌بنيان خارجي يا ايرانيان مقيم خارج از کشور که مايل هستند در کيش مستقر شوند، فعال است.

وطن‌پور همچنين با اشاره به روند افزايشي تعداد شرکت‌هاي دانش‌بنيان به طور ماهانه گفت: تعداد شرکت‌هاي دانش‌بنيان فعال در حوزه سلامت از بين 3 هزار شرکت دانش‌بنيان موجود در کشور، 920 شرکت است که 200 شرکت داراي محصول در بازار هستند؛ همچنين از اين تعداد، محصول 40 شرکت نيز در عرصه بين‌المللي به فروش مي‌رسد.

حرکت مراکز تحقيقاتي به سمت محصول‌محوري

مديرکل دفتر توسعه فناوري سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي با اشاره به مراکز تحقيقاتي، ‌اظهار کرد: در حال حاضر حدود 750 مرکز تحقيقاتي در دانشگاه‌هاي مختلف مستقر هستند که اخيرا طي برگزاري نشست‌هايي با رؤساي مراکز در تلاش هستيم تحقيقات آنها را به طرف محصول محوري سوق دهيم‌؛ البته مرکز تحقيقات غدد اولين محصول خود را به بازار ارائه داد و در حال حاضر نيز مراکز کودکان، اورولوژي، چشم و ليزر نيز پروژه‌هايي در حوزه فناوري دارند که اميدواريم به ارائه محصول منجر شود.

وي با بيان اينکه بسياري از اين پروژه‌ها تا پايان سال تحقق مي‌يابد، به پارک‌هاي علم و فناوري حوزه سلامت اشاره کرد و افزود: پيرو توافق‌نامه‌ منعقد شده با وزارت علوم، تمام پارک‌هاي علم و فناوري براي شرکت‌هاي دانش‌بنيان حوزه سلامت قابل دسترسي هستند.

وطن‌پور تصريح کرد: اما به صورت اختصاصي براي حوزه سلامت 3 پارک علم و فناوري داريم که يکي از اين پارک‌ها در پارک فناوري پرديس ادغام شده است، يک پارک ديگر در شيراز و ديگري براي دانشگاه علوم پزشکي ايران است. درواقع زمين‌ها و مجوزها گرفته شده و قرار است اين پارک‌ها را تا پايان سال براي پذيرش شرکت‌هاي دانش‌بنيان آماده‌سازي کنيم.

مديرکل دفتر توسعه فناوري سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي در ادامه با بيان اينکه قصد داريم به تدريج بخش خصوصي را در حوزه تاسيس مراکز رشد و استقرار و حمايت از شرکت‌هاي دانش‌بنيان تقويت کنيم، اظهار کرد: برنامه داريم در اين راستا روابط قانوني را طي و مصوبه‌هاي لازم را اخذ  کنيم تا شرکت‌هاي بزرگ صنعتي که توانمندي خوب مالي هم دارند و مي‌توانند مراکز رشد خصوصي داشته باشند، وارد اين حوزه شوند و شرکت‌هاي کوچک‌تر را زير چتر خود مورد حمايت قرار دهند.

در حال تعريف روابط خوبي با شرکت‌هاي اروپايي هستيم

وي همچنين به بحث بين‌المللي کردن نيز اشاره کرد و گفت: از طريق حضور در نشست‌هاي بين‌المللي و سفرهاي نماينده‌هاي دولت‌هاي مختلف به ايران، در پي اين هستيم که شرکت‌هاي دانش‌بنيان خارجي را به داخلي‌ها وصل کنيم که البته هم‌اکنون تعداد محدودي از شرکت‌ها وصل شده‌اند؛ اما بايد اين ميزان افزايش يابد.

وطن‌پور تصريح کرد: روابط خوبي را با کشورهاي کره جنوبي، مالزي، لهستان و آلمان در حوزه فناوري داريم، همچنين در حال تعريف روابط خوبي با کشورهاي اروپايي هستيم که اگر تحقق يابد، مي‌توانيم شرکت‌هاي دانش‌بنيان خود را به شرکت‌هاي اروپايي و امريکايي وصل کنيم.

مديرکل دفتر توسعه فناوري سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي افزود: استقبال از طرف کشورهاي خارجي زياد است؛ زيرا دانش و توانمندي داخلي ما فوق‌العاده است که اگر براي اين نوع فعاليت‌ها مقداري فضاي مناسب داشته باشيم، قطعا استقبال‌ها بيشتر مي‌شود.

وي اظهار کرد: سال پيش نشست‌هاي فناوري متعددي با نمايندگان کشورهاي خارجي همچون انگليس، کره جنوبي، مالزي، اندونزي و کوبا داشتيم و بالغ بر 20 تفاهم‌نامه در حوزه فناوري منعقد کرديم.

وطن‌پور تصريح کرد: در تفاهم‌نامه‌هايي که وزارت بهداشت با کشورهاي مختلف دارد، پيوست فناروي را نيز اضافه کرده‌ايم؛ به همين دليل نشست‌هاي متعددي را در ايران با شرکت‌هاي خارجي داشتيم که اخيرا نيز با حدود 150 نفر از شرکت‌هاي مختلف ايتاليا نشست و مذاکره برگزار کرديم.

مديرکل دفتر توسعه فناوري سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي خاطرنشان کرد: در سال‌هاي آينده در صورت گشايش بيش از پيش فضا مي‌توانيم روابط شرکت‌هاي دانش‌بنيان خود را با شرکت‌هاي دانش‌بنيان خارجي بيشتر کنيم.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/3662/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مشکل تعطیلی پنجشنبه‌

تمام ایده‌های دانش‌بنیانی قدرت تولید انبوه را دارند؟

روزنامه‌های اقتصادی شنبه 1 اردیبهشت

حزب‌الله: از رویارویی با اسرائیل و حمایت غزه عقب نمی‌کشیم

محاکمه ترامپ وارد چهارمین روز شد

دارندگان کارت سوخت بخوانند

توقیف محموله سوخت قاچاق در سمنان

طالبان خواستار تکمیل پروژه‌های نیمه تمام سازمان ملل شد

روزیِ نو؛ مجله‌ای رادیویی با رویکرد امیدبخشی

هشدار صندوق بین‌المللی پول نسبت به تبعات تصرف دارایی‌های روسیه

شهادت فرمانده گردان طولکرم در سرایاالقدس

حمله مقاومت فلسطین به شهرک «سدیروت»

خودسوزی یک فرد مقابل دادگاه ترامپ

شهادت یک جوان فلسطینی در کرانه باختری

پیش بینی بورس هفته اول اردیبهشت 1403

مرزبندی استان‌های کشور در بازار مسکن

پایان اردیبهشت آخرین مهلت تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا

پافشاری بانک مرکزی بر اجرای سیاست‌های غلط/ صندوق تثبیت ارزی با دلار 3 نرخی کارایی ندارد

تنها تا 26 اردیبهشت برای تبدیل مجوز‌های کاغذی کسب و کار به الکترونیکی فرصت وجود دارد

چهارمحال و بختیاری در جایگاه ششم صدور پروانه کسب الکترونیکی کشور

فایننشال‌تایمز: پدافند هوایی اسرائیل به عاقبت اوکراین دچار خواهد شد

اتحادیه اروپا برای نخستین‌بار چند شهرک‌نشین صهیونیست را تحریم کرد

لیبرمن: در مسیر پیروزی نیستیم

ناتو تعداد بیشتری سامانه پدافند هوایی به اوکراین ارسال می کند

سرقت 250 هزار سند در حمله هکری «انانیموس» به ارتش رژیم صهیونیستی

ادامه حملات حزب الله لبنان به مواضع رژیم صهیونیستی

شمار شهدای غزه از 34 هزار نفر گذشت

اوربان: اروپا یک قدم تا ارسال سرباز به اوکراین فاصله دارد

پیشرفت در مذاکرات صلح باکو و ایروان

اظهارات لاوروف درخصوص صحبت‌های جنجالی بورل

تهدید داخلی معادن بیشتر است یا خارجی؟

پیش‌بینی قیمت دلار 1 اردیبهشت 1403

وحدت نظر در تدوین سازوکارهای مشارکت مردم در عرصه اقتصاد ضروری است

آمادگی ایران برای ارتقای روابط با الجزایر

«موزه دین و زندگی» در بلوار پیامبر اعظم (ص) ایجاد می‌شود

هشدار وزیر فرهنگ لبنان نسبت به تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورش

آمریکا به کمک آرژانتین می‌رود

«محسن رضایی» با اعضای شورای نگهبان دیدار و گفتگو کرد

بایدن در آستانه شکست؟

ارمنستان 4 روستای منطقه «قزاق» را به آذربایجان واگذار کرد

اذعان صهیونیست ها به تداوم قدرت مقاومت فلسطین در غزه

لاوروف: برای مذاکره در مورد اوکراین آماده‌ایم

چاپ ایران‌چک 500 هزار تومانی واقعیت دارد؟

غیبت ایران در بازار 75 میلیارد دلاری بنگلادش

توقیف خودروی قاچاق در ساری

لغو پروازهای شرکت‌های اروپایی به اراضی اشغالی

عزم ستاد مبارزه با قاچاق کالا برای ساماندهی قاچاق ته‌لنجی

پیام تسلیت مدیرکل بنیادآذربایجان غربی در پی درگذشت همکار خادم الشهدا حجت الاسلام «مصطفی حاجی حسینلو»

جنگ غزه و حملات ایران جایگاه اقتصادی اسرائیل را کاهش داده است

همکاری اسلامی: حق وتو آمریکا، ناقض مفاد سازمان ملل متحد است