ایرانیان جهان
نقش دستمال های آشپزخانه در مسمومیت غذایی
دوشنبه 21 خرداد 1397 - 6:45:23 AM
ایرنا
سرزمین ایرانیان- محققان دانشگاه موریس در آمریکا در این مطالعه نشان دادند که عواملی مانند جمعیت افراد خانواده، ماهیت برنامه غذایی، تعدد کاربردهای دستمال های آشپزخانه و مرطوب ماندن این دستمال ها، از جمله عواملی هستند که بر رشد پاتوژن ها در دستمال های آشپزخانه تاثیر گذاشته و به طور بالقوه موجب مسمومیت غذایی می شوند.
این مطالعه نشان می دهد که ترکیب اعضای خانواده و شیوه های بهداشتی مورد استفاده در آشپزخانه هم بر بار میکروبی دستمال ها و حوله های آشپزخانه تاثیر دارند.
این مطالعه نشان داد: حوله هایی که برای چند کار مورد استفاده قرار می گیرند ( پاک کردن ظروف، خشک کردن دست ها، نگه داشتن وسایل گرم، پاک کردن و تمیز کردن سطوح) شمارش باکتریایی بیشتری نسبت به حوله هایی داشتند که فقط برای یک منظور مورد استفاده قرار می گیرند؛ همچنین حوله های مرطوب شمارش باکتریایی بیشتری نسبت به حوله های خشک داشتند.
محققان نتیجه گیری کردند که لازم است از استفاده چند منظوره از دستمال های آشپرخانه و یا به کارگیری دستمال های مرطوب خودداری کرد و همچنین خانواده های پرجمعیت دارای اعضای خردسال و سالخورده باید به طور خاص مراقب رعایت بهداشت در آشپزخانه باشند.
این تحقیق در نشست سالانه انجمن میکروبیولوژی آمریکا ارائه شد.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/8350/نقش-دستمال-های-آشپزخانه-در-مسمومیت-غذایی
بستن   چاپ