سرزمین ایرانیان- دکتر مصطفی قانعی در خصوص واردات محصولات تراریخته خاطر نشان کرد: 50 درصد کالری غذایی
ایران به شکل واردات انجام می شود و 50 درصد مابقی آن در کشور تولید و نیاز
مردم به واسطه آن تامین می شود.
وی با بیان اینکه از میزان این
وارداتی ها سهم عمده ای شامل ذرت، پنبه و سویا می شود، خاطر نشان کرد: 80
درصد میزان کالری غذایی که وارد می شود مربوط به محصولات تراریخته است.
قانعی تاکید کرد: باید دقت کرد که
از این میزان واردات بخشی از آن مربوط به واردات محصولات تراریخته است
بنابراین کل واردات منظور نیست.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری
معاونت علمی و فناوری با بیان اینکه بیشترین درصد این محصولات تراریخته
وارداتی هم ذرت است، خاطر نشان کرد: پنبه نیز از پاکستان تامین می شود.