ایرانیان جهان
بکارگیری یافته های پژوهشی پروبیوتیک ها در فرآورده های غذایی
شنبه 25 آذر 1396 - 6:55:32 AM
مهر
سرزمین ایرانیان- کارگاه آموزشی «به کارگیری آخرین یافته های پژوهشی پروبیوتیک ها در فراورده های غذایی» ویژه پژوهشگران، صنعتگران و دانشجویان در حاشیه هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار برگزار می شود.

این کارگاه آموزشی روز شنبه 25 آذر ماه 96 توسط «دکتر مرضیه حسینی نژاد» عضو هیات علمی گروه زیست فناوری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران، هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار، سالن (9-8)، جنب غرفه 861 برگزار می شود. 

به شرکت کنندکان در این کارگاه گواهینامه اعطا می شود.


http://www.ilandnews.ir/fa/News/5483/بکارگیری-یافته-های-پژوهشی-پروبیوتیک-ها-در-فرآورده-های-غذایی
بستن   چاپ