ایرانیان جهان
توليد نرم‌افزار اتوماسيون معادن در کشور
دوشنبه 16 مرداد 1396 - 2:02:06 PM
ايسنا
سرزمين ايرانيان- مهندس محمدصادق آشنا، مديرعامل شرکت طراح اين نرم‌افزار ضمن بيان اين مطلب، هدف از طراحي و پياده‌سازي اين نرم‌افزار را مکانيزه کردن روند توزين، مديريت هزينه‌ها، مديريت زمان‌بندي روال کاري و مديريت انبار در معادن سيمان عنوان کرد. 

مهندس آشنا ادامه داد: فعاليت شرکت ما ارائه خدمات در دو بخش سخت‌افزار و نرم‌افزار است. اين شرکت در بخش نرم‌افزار، توليدکننده انواع نرم‌افزارهاي صنعتي و تخصصي، حسابداري، توزين و اتوماسيون اداري است و در بخش سخت‌افزار نيز ارائه‌دهنده سيستم‌هاي تأمين برق شامل UPS، استابلايزر و باتري است.

وي در خصوص کارکردهاي نرم‌افزار توليد شده توسط اين شرکت گفت: اين نرم‌افزار باعث از بين بردن اشتباهات ناخواسته، امنيت کار، تسريع در کار، مديريت امور انبارداري به همراه انجام امور صنعتي، ايجاد بانک اطلاعاتي کامل از روند کار، مديريت بر تمام روال کاري معدن، ايجاد گزارشات کلي و جزئي و پويا در هر زمان دلخواه مي‌شود و براي مخاطبان، مديريت و اتوماسيون امور جاري معادن را که در اولويت قرار دارد، تسريع مي‌بخشد. 

مديرعامل شرکت طراح اين نرم‌افزار افزود: استفاده از اين نرم‌افزار ضمن جلوگيري از اشتباهات ناشي از ورود دستي اطلاعات و سوءاستفاده‌هاي احتمالي شخصي، باعث افزايش بهره‌وري سازمان به‌واسطه يکپارچگي نرم‌افزار اتوماسيون در حوزه مديريتي مي‌شود.

وي با اشاره به قابليت‌ها و امکانات اين نرم‌افزار گفت: تعريف اطلاعات پايه و ماشين‌آلات، کارکرد ماشين‌آلات، تعريف مشخصات فني دستگاه، نوع دستگاه، دستگاه‌هاي معادل، تعيين کارکرد ماشين‌آلات، تعريف طرف حساب و پيمانکار، صدور قرارداد و صورت وضعيت، آناليز شيميايي، آناليز مواد، مشخصات کد جنس و نوع مواد، مشخصات جبهه‌هاي کاري معدن، آتشباري، تعيين کاميون‌هاي فعال در جبهه کاري، اکتشافات، تشخيص پلاک از طريق دوربين و تشخيص ماشين‌آلات از طريق RFID از جمله زيرسيستم‌ها و امکانات اين نرم‌افزار به شمار مي‌رود.

مديرعامل اين شرکت، در خصوص ابعاد و گستره بازار مصرفي که مي‌توان اين نرم‌افزار را در آن عرضه کرد، گفت: بازار هدف نهايي، تمام معادن روباز است که تعداد آن‌ها در ايران حدود 8500 معدن است.

مهندس آشنا با بيان اين که البته در حال حاضر تمرکز شرکت ما در طراحي و پياده‌سازي نرم‌افزار بر روي معادن سيمان است، ادامه داد: در ايران حدود 100 معدن و کارخانه سيمان وجود دارد و به استناد نرخ رشد ساختمان ـ صنعت در برنامه پنج ساله ششم توسعه کشور، نرخ رشد ايران که 8 درصد عنوان شده و سازمان بانک جهاني که نرخ 5درصد را در نظر گرفته و با توجه به نرخ رشد سال‌هاي قبل، مي‌توان رشد دو درصدي را در دو سال آينده براي بازار هدف اين محصول انتظار داشت.

مديرعامل شرکت طراح اين نرم‌افزار با بيان اين که در حال حاضر پروژه وارد فاز دوم شده است، اظهار کرد: در مقطع فعلي، با توجه به نمونه اوليه توليد شده، در حال پياده‌سازي بخش‌هاي مختلف نرم‌افزار از جمله ارتباط با دوربين پلاک خوان، پياده‌سازي تکنولوژي RFID، ماژول گزارش‌ساز و ... هستيم. بر اساس اعلام روابط عمومي صحا، وي همچنين با اشاره به پشتيباني مالي صندوق حمايت از تحقيقات و توسعه صنايع الکترونيک(صحا) از اين پروژه، اين حمايت را داراي تأثير بسزايي در رسيدن به بازدهي سريع‌تر پروژه توصيف کرد و گفت: يکي از بهترين روش‌ها براي افزايش خودکفايي در حوزه نرم‌افزار توسعه زيرساخت‌هاي اقتصادي اين بخش است و براي رسيدن به اين هدف برنامه‌ريزي‌هاي نظام‌دار و تعيين مسير رسيدن به هدف از اهميت بسزايي برخوردار است.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/4945/توليد-نرم‌افزار-اتوماسيون-معادن-در-کشور
بستن   چاپ