ایرانیان جهان
نان غني شده مالت يا جوانه گندم تهيه شد
شنبه 31 تير 1396 - 7:12:15 AM
مهر
سرزمين ايرانيان- پودر جوانه گندم و پودر مالت به لحاظ خواص رئولوژيکي داراي خاصيت  نانوايي نيست و نه تنها نمي توان  با آن نان توليد کرد بلکه  وقتي به خمير اضافه شود به دليل فعاليت الفا اميلا باعث از هم پاشيدن خمير و از بين رفتن خاصيت الاستيته  آن خواهد شد.

نان هاي سنتي و مسطح نياز اساسي به اين خاصيت دارند  به همين دليل از آنها نمي توان نان تهيه کرد.

از اين رو محققان ايراني موفق شدند با استفاده از روش اختلاط به خصوص ايجاد دماي 27 تا 35 درجه سلسيوس از جوانه گندم خميري تهيه کنند که بتوان با استفاده از آن نان تهيه کرد. اين نان به صورت غني شده است . کليه خواص جوانه ها را داراست و مي تواند در قالب محصول جديدي وارد بازار شود. همچنين اين محقق موفق شد نان و غني شده جوانه گندم را به توليد برساند.

تهيه نان غني شده مالت يا جوانه گندم  توسط علي هاشمي به ثبت اختراع رسيده است.شماره ثبت اين اختراع 79967 است

http://www.ilandnews.ir/fa/News/4871/نان-غني-شده-مالت-يا-جوانه-گندم-تهيه-شد
بستن   چاپ