ایرانیان جهان
آل‌اسحاق: وضعيت کشور نه وابسته به اقتصاد دولتي و نه وابسته به اقتصاد بازار است،
سه شنبه 3 ارديبهشت 1392 - 4:02:13 PM
آل‌اسحاق: نه معتقد به اقتصاد دولتي و نه معقتد به اقتصاد بازار هستم

يحيي آل‌اسحاق نامزد حزب موتلفه اسلامي در انتخابات رياست جمهوري با بيان اين که يکي از مشکلات کشور تبديل آن به جعبه مدادرنگي است، گفت: ما نبايد در کشور رنگ‌بندي انجام دهيم.

اين کانديداي احتمالي انتخابات رياست جمهوري در جمع دانشجويان دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبايي با بيان اين مطلب، افزود: ما در کشور خطوط قرمزي داريم که اين خطوط کاملا مشخص شده است و اين نظام است که مي‌گويد چه کسي در نظام داراي جايگاه است و چه کسي نيست. بقيه کساني که در چارچوب نظام هستند و به چهار اصل اسلام، خط امام، رهبري و ولايت معتقدند، بايد در همه حوزه‌ها حضور پيدا کنند.

آل‌اسحاق در بخش ديگري از صحبت‌هايش با اشاره به اين‌که در فضاي جمهوري اسلامي بعد از انقلاب اسلامي تئوري‌هاي مختلفي در حوزه اداره کشور و مباني اقتصادي شکل گرفته است، خاطر نشان کرد: در اداره کشور عده‌اي به دنبال اقتصاد دولتي و عده‌اي ديگر به دنبال اقتصاد بازار بودند که جمهوري اسلامي ايران به همه‌ اين‌ها مهلت داد که به روي صحنه بيايند.

وي افزود: من نه معتقد به اقتصاد دولتي و نه معقتد به اقتصاد بازار هستم، بلکه معتقدم بايد با اقتصاد دولت – بازار سياست‌گذري، کنترل و نظارت انجام داد.

آل‌اسحاق خاطر نشان کرد: عده‌اي که مي‌گويند اقتصاد دولتي بايد روي کار بيايد معتقدند که همه کارها را دولت بايد انجام دهد و اين در شرايطي است که وظايف دولت در اين حوزه فقط سياست‌گذاري، هدايت،‌ نظارت و پشتيباني است. عده‌اي ديگر که به دنبال اقتصاد بازار هستند، معقتدند همه کارها را مردم و بازار بايد انجام دهند که اين اقدامي نشدني است.

وي در ادامه گفت: ما معتقديم وضعيت کشور نه وابسته به اقتصاد دولتي و نه وابسته به اقتصاد بازار است، بلکه براساس اصول حاکم بر اصل 44 و برنامه پنجم ابلاغي از سوي مقام معظم رهبري اقتصاد کشور اقتصادي است که در آن دولت فقط به وظايف ياد شده خود عمل مي‌کند و بقيه امور بر عهده خود مردم است.

آل‌اسحاق در بخش ديگري از سخنانش با تاکيد بر اين‌که نبايد با مسائل تخصصي برخورد سياسي انجام دهيم، گفت: امروزه در کشور همه چيز را با متر سياسي مي‌سنجيم و اين باعث شده است که اقتصاد و فرهنگمان سياسي شود. سياست حوزه قدرت است در حالي که اقتصاد حوزه توليد و سرمايه‌گذري است.

وي دولت را مانند يک شرکتي دانست که در آن رييس جمهور به عنوان مديرعامل اين شرکت موظف است که فقط در چارچوب مصوبات هيات مديره عمل کند و حق تغيير قوانين اين شرکت را ندارد. و موظف است به هر آن چه که هيات مديره تعيين مي‌کند، عمل کند.

آل‌اسحاق با بيان اين‌که يکي از چالش‌هاي کشور مسئله هسته‌يي است، خاطرنشان کرد: معتقدم مسئله هسته‌يي الان فقط بهانه‌اي است که غرب مطرح مي‌کند. غرب مي‌گويد که با استفاده صلح‌آميز از انرژي هسته‌يي مخالفتي ندارد و فقط با سلاح هسته‌يي مخالف است و اين در حالي است که مقام معظم رهبري صراحتا به عنوان يک فتوا سلاح هسته‌يي را حرام اعلام کرده‌اند، آنها نيز که مدتي به استفاده صلح‌آميز از انرژي هسته‌يي توسط ايران شک داشتند، پس از اين صحبت مقام معظم رهبري به يقين رسيدند، ولي آنها نگراني‌شان چيزه ديگري است و فقط مسئله‌ هسته‌يي ايران را بهانه کرده‌اند.

وي در پايان با بيان اين‌که کشور ايران در قلب مرکزيت جهان قرار گرفته است، ادامه داد: نظام غرب اين منطقه را مهندسي کرده است و جمهوري اسلامي ايران نيز بعد از انقلاب اسلامي از اين منطقه مهندسي شده خارج شده است و فضاي مهندسي غرب را به هم ريخته است. غرب مسئله هسته‌يي را بهانه کرده تا اين مسئله را حل کند.


http://www.ilandnews.ir/fa/News/45/آل‌اسحاق---وضعيت-کشور-نه-وابسته-به-اقتصاد-دولتي-و-نه-وابسته-به-اقتصاد-بازار-است،
بستن   چاپ