ایرانیان جهان
نتايج بررسي 900 پژوهش در زمينه امنيت غذايي محصولات تراريخته
چهارشنبه 24 خرداد 1396 - 3:09:20 PM
ايسنا
دکتر سميرا کهک در نشستي خبري با اشاره به اهميت و سلامت محصولات تراريخته خاطرنشان کرد: در سال 2016 از سوي دانشمندان برگزيده نوبل نامه‌اي در جهت حمايت از محصولات تراريخته منتشر شد و حمايت خود را از توليد گسترده اين محصولات اعلام کردند.

وي با اشاره به تحقيقات انجام شده در آکادمي‌هاي علوم آمريکا اظهار کرد: نتايج اين مطالعات که بر اساس بررسي 900 پژوهش از سال 1996 تا 2016 است، نشان مي‌دهد که محصولات تراريخته از نظر سلامت تفاوتي با محصولات غير تراريخته ندارند.

دبير شوراي مشورتي مرجع ملي ايمني زيستي به افزايش سطح زير کشت محصولات تراريخته در دنيا اشاره کرد و ادامه داد: اين امر موجب شده است که امروزه با محصولات متنوع تراريخته مواجه شويم که در سطح گسترده اين محصولات صادر مي‌شود.

کهک همچنين با اشاره به اجراي پروژه توانمندسازي يونيجف يادآور شد: از سوي اين سازمان 749 هزار دلار به ايران اختصاص يافت که اين مبلغ صرف اجراي اين پروژه در ايران نشد


http://www.ilandnews.ir/fa/News/3688/نتايج-بررسي-900-پژوهش-در-زمينه-امنيت-غذايي-محصولات-تراريخته
بستن   چاپ