ایرانیان جهان
توليد نخستين نوشابه لبني در ايران توسط محققين دانشگاه شريف
سه شنبه 24 اسفند 1395 - 2:53:48 PM
ايسنا
محققان جوان ايراني به همراهي تيمي از متخصصين و پژوهشگران دانشگاه صنعتي شريف موفق به توليد نوشابه اي با پايه شير، براي اولين بار در ايران شدند.

بنا بر اين گزارش؛ نوشابه لبني که از دهه 50 ميلادي در اروپا توليد و مصرف مي شود، نوشيدني محبوب کشور سوييس است. اين محصول با تلاش پژوهشگران دانشگاه صنعتي شريف براي اولين بار در ايران و در يکي از بزرگترين شرکت هاي لبني به توليد انبوه رسيده است.

خاطرنشان مي شود؛ نوشابه لبني در واقع نوشابه اي است که با پايه لبني توليد شده است. اين نوشابه ها همان طعم و خاصيت نوشابه هاي معمولي را دارند اما به جاي رنگ و طعم دهنده هاي مصنوعي از طعم دهنده هاي حاصل از فرآوري شير در آن ها استفاده مي شود به اين ترتيب مضرات آن ها به مراتب کمتر از نوشابه هاي معمولي است.

همچنين اين نوشابه ها به دليل اين که فرآورده لبني هستند، حاوي مقاديري کلسيم، پروتئين، و املاح معدني مي باشد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شريف، استفاده از اسيد ماست به جاي اسيدهاي مضر، لاکتوز به جاي شکر، تقويت استخوان ها به جاي پوکي استخوان ها از ديگر ويژگي هاي نوشابه لبني مي باشد

http://www.ilandnews.ir/fa/News/3381/توليد-نخستين-نوشابه-لبني-در-ايران-توسط-محققين-دانشگاه-شريف
بستن   چاپ