ایرانیان جهان
نمونه نيمه صنعتي دستگاه اکسيژن‌ساز ساخت داخل به مرحله توليد رسيد
يکشنبه 19 دي 1395 - 10:02:30 AM
مهر
دستگاه اکسيژن ساز با کيفيتي مشابه  بهترين نمونه هاي وارداتي و هزينه اي معادل يک دوم اين محصولات به مرحله توليد انبوه رسيده است و هم‌تراز با برندهاي شناخته شده خارجي شده و گام مهمي در رفع چالش درماني اين بيماران بردارد.

علي ابراهيمي، مدير عامل شرکت دانش بنيان توليد کننده دستگاههاي اکسيژن ساز، نقش اين دستگاه را در بهبود زندگي و کاهش مشکلات بيماران تنفسي حياتي دانست و افزود: بيماران تنفسي به دليل نياز مداوم به اکسيژن بايد به صورت مستمر از دستگاه‌هاي توليد اکسيژن استفاده کنند و  عدم دسترسي به اين امکان مي‌تواند مشکلات جدي را براي آنان به همراه داشته باشد. از استفاده کنندگان اين دستگاه مي توان به جانبازان شيميايي، بيماران COPD، بيماران ريوي- قلبي، مبتلايان به آسم و عموم بيماران نيازمند به اکسيژن رساني اشاره کرد.

وي با بيان اين‌که استفاده غير مداوم و عدم تامين نياز به اکسيژن با بستري شدن مکرر اين بيماران، ضمن ايجاد مشکلات جدي و تداوم بيماري، هزينه هاي گزافي را به نظام بهداشت و درمان کشور تحميل خواهد کرد، افزود: يکي از معايب اصلي نمونه هاي وارداتي علاوه بر قيمت‌گزاف آن، عدم وجود خدمات پس از فروش مناسب است که در بعضي موارد حتي از کيفيت لازم نيز برخوردار نيست، بنابراين بر آن شديم نياز بيماران کشور به اين دستگاه را برطرف کنيم و بتوانيم خدمات مطلوبي را ارائه دهيم. 

ابراهيمي افزود: در حال حاضر بنياد جانبازان با استفاده از اين محصول، تا حدود زيادي از صرف هزينه‌هاي گزاف خريد نمونه خارجي جلوگيري کرده است و چالش نبود خدمات پس از فروش نيز با استفاده از ظرفيت هاي بومي رفع گرديده است. جانبازان کشورمان با استفاده از اين محصول ايراني مشکلات کمتري دارند و رضايت خود را نسبت به اين دستگاه اعلام کردند.

اکسيژن ساز داخلي نصف قيمت نمونه خارجي عرضه مي‌شود

اين فعال فناور، در خصوص کارکرد اين دستگاه گفت: هواي موجود در اطراف ما فقط حاوي 21 درصد اکسيژن است و بيماراني که نتوانند اکسيژن مورد نياز خود را از هوا تامين کنند، دچار مشکلاتي مي شوند و ناچارند از يک دستگاه‌ با توانايي توليد اکسيژن خالص استفاده کنند.

وي ادامه داد: پيش از اين کپسول‌هاي حاوي اکسيژن خالص توسط بيماران مورد استفاده قرار مي‌گرفت که داراي مشکلات و معايب زيادي بود. يکي از بزرگترين معايب استفاده از اين کپسول ها آن بود که صرفا اکسيژن مورد نياز 8 ساعت بيمار را تامين مي کرد؛ اما با ورود فناوري‌هاي جديد، دستگاه هاي اکسيژن ساز در قالب ها و شکل هاي گوناگون وارد بازار سلامت شدند و کاربردهاي فراوان خود را نشان دادند.

ابراهيمي با اشاره به موفقيت آزمايشات و پشت سر گذاشتن مراحل متعدد تست و ارزيابي اکسيژن‌ساز اين شرکت، گفت: اين محصول در نهايت توانست تاييديه هاي لازم را از جمله پروانه توليد و فروش از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي کسب کند و به بازار تجاري وارد شود.

مديرعامل اين شرکت دانش بنيان با بيان اين‌که نمونه داخلي با کيفيتي معادل نمونه هاي مشابه اروپايي، با قيمت تقريبي يک دوم آن محصولات عرضه مي‌شود، ادامه داد: دستگاه ها بايد توانايي توليد حداقل 90 درصد اکسيژن خالص نسبت به توان اسمي شان که عموما به صورت ليتر بر دقيقه بيان مي شود را دارا باشند که خوشبختانه اين دستگاه ايراني داراي چنين قابليتي است.

اين فعال فناور، نبود خدمات پس از فروش را از ضعف هاي قابل توجه نمونه‌هاي وارداتي دانست و به رفع اين خلا با توليد نمونه داخلي اشاره کرد و افزود: يکي از ضعف هاي عمده محصولات وارداتي اين بود که بسياري از سنسورها و آلارم‌ها براي ارزان تر تمام شدن قيمت نهايي دستگاه و ارائه نکردن خدمات پس از فروش از روي دستگاه حذف مي شد که همين امر مشکلات بزرگي را براي کاربران به همراه داشت. اما اين محصول از تمامي سنسورها و هشداردهنده هاي مورد نياز براي استفاده بهتر از دستگاه برخوردار است.


http://www.ilandnews.ir/fa/News/3141/نمونه-نيمه-صنعتي-دستگاه-اکسيژن‌ساز-ساخت-داخل-به-مرحله-توليد-رسيد
بستن   چاپ