ایرانیان جهان
تلاش محققان در زمينه معرفي سويه‌هاي ارزشمند پروبيوتيک براي صنايع غذايي
سه شنبه 2 شهريور 1395 - 2:43:22 PM
ايسنا
دکتر سيد ابوالحسن شاهزاده فاضلي با اشاره به خدمات اين مرکز در زمينه بهره برداري از ميکروارگانيسم‌هاي پروبيوتيک گفت: اين خدمت به بررسي توان پروبيوتيک‌ها از جمله باکتري‌هاي اسيدلاکتيک مي‌پردازد از اين رو اين حوزه پتانسيل مناسبي را براي معرفي سويه‌هاي ارزشمند پروبيوتيکي جهت استفاده در صنايع غذايي و دارويي ايجاد کرده است. وي خاطرنشان کرد: افزودن پروبيوتيک‌ها به لبنيات صنعتي اين امکان را فراهم مي‌کند که محصولات لبني با ويژگي‌هاي مطلوب به بازار عرضه شوند. فاضلي ايجاد حق انتخابي براي مصرف کنندگان را از ديگر مزاياي آن دانست و ادامه داد: از اين طريق مصرف کنندگان حق انتخاب جديدي براي استفاده از محصولات سالم در پيش روي خواهند داشت. به گفته وي، سلامتي محصولات حاوي پروبيوتيک‌ها سلامتي دستگاه گوارش را تضمين و سيستم ايمني را تقويت مي‌کند. وي با تاکيد بر اين که امروزه به دليل استفاده روزافزون از مواد لبني صنعتي امکان کاهش و يا حذف باکتري‌هاي پروبيوتيک بومي وجود دارد، يادآور شد: با توجه به اهميت پروبيوتيک‌ها در حفظ و ارتقاء سلامت انسان، جداسازي و شناسايي آنها در محصولات لبني سنتي و به کارگيري آنها به عنوان استارتر در توليد انبوه فرآورده‌هاي لبني صنعتي ضروري به نظر مي‌رسد. رييس مرکز ملي ذخاير ژنتيکي و زيستي ايران اضافه کرد: به دليل استفاده از استارترهاي وارداتي در صنايع لبني از اهميت استارترهاي بومي کاسته شده و امکان استفاده از آنها بسيار محدود شده است.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/2765/تلاش-محققان-در-زمينه-معرفي-سويه‌هاي-ارزشمند-پروبيوتيک-براي-صنايع-غذايي
بستن   چاپ