آخرين مطالب

نقش دستمال های آشپزخانه در مسمومیت غذایی گزارش

نقش دستمال های آشپزخانه در مسمومیت غذایی

  بزرگنمايي:

سرزمین ایرانیان- محققان دانشگاه موریس در آمریکا در این مطالعه نشان دادند که عواملی مانند جمعیت افراد خانواده، ماهیت برنامه غذایی، تعدد کاربردهای دستمال های آشپزخانه و مرطوب ماندن این دستمال ها، از جمله عواملی هستند که بر رشد پاتوژن ها در دستمال های آشپزخانه تاثیر گذاشته و به طور بالقوه موجب مسمومیت غذایی می شوند.
این مطالعه نشان می دهد که ترکیب اعضای خانواده و شیوه های بهداشتی مورد استفاده در آشپزخانه هم بر بار میکروبی دستمال ها و حوله های آشپزخانه تاثیر دارند.
این مطالعه نشان داد: حوله هایی که برای چند کار مورد استفاده قرار می گیرند ( پاک کردن ظروف، خشک کردن دست ها، نگه داشتن وسایل گرم، پاک کردن و تمیز کردن سطوح) شمارش باکتریایی بیشتری نسبت به حوله هایی داشتند که فقط برای یک منظور مورد استفاده قرار می گیرند؛ همچنین حوله های مرطوب شمارش باکتریایی بیشتری نسبت به حوله های خشک داشتند.
محققان نتیجه گیری کردند که لازم است از استفاده چند منظوره از دستمال های آشپرخانه و یا به کارگیری دستمال های مرطوب خودداری کرد و همچنین خانواده های پرجمعیت دارای اعضای خردسال و سالخورده باید به طور خاص مراقب رعایت بهداشت در آشپزخانه باشند.
این تحقیق در نشست سالانه انجمن میکروبیولوژی آمریکا ارائه شد.




نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

هفته های گرم تر پیش روی کشور

نوسانات اقلیمی منابع طبیعی کشور را تهدید می کند

کنترل باکتری و بوی بد هوای مترو با فناوری نانو

محققان آمریکایی علف کش طبیعی تولید کردند

مبارزه با سرطان به دستاورد تازه رسید

ساخت خودروی عملیات اضطراری جوشکاری برای صنایع نفت و گاز

مقابله با سرطان های ریه و پانکراس با داروهای جدید

آموزش آنزیم ها برای ساخت مولکول های جدید

استفاده از حسگرهای پلاستیکی ارزان برای نظارت بر سلامتی

تامین آب شرب با استفاده از بذر

زنبورها پلاستیک دوستدار محیط زیست تولید می کنند

دستگاه شبیه‌ساز پرواز «سسنا 172 » به بهره برداری رسید

طولانی‌ترین روز سال در انتظار زمینیان/دلایل علمی افزایش دما در تابستان

ابداع مواد 2 بعدی مصنوعی که رسانای الکتریسیته هستند

استحصال آب شیرین از هوای بیابان

نقش دستمال های آشپزخانه در مسمومیت غذایی

محققان آمریکایی از تبخیر نیروگاه ها آب آشامیدنی تولید کردند

نقش ژن اختلال اسکیزوفرنی در رشد مغز شناسایی شد

مدیریت تبخیر و تعرق آب در کشور، موثرتر از باروری ابرها

ساخت بانداژ حساس به فشار با استفاده از فیبرهای هوشمند

شناسایی علت مرگ نورون های حرکتی

حذف 92 درصدی آلاینده‌های آب با نانوذرات تولیدشده از آب انار

کشف چرایی ضد تشنج بودن رژیم غذایی پرچرب

کشف راهکاری برای جذب گازهای گلخانه‌ای توسط پژوهشگر ایرانی

مصرف روزانه 1 تخم‌ مرغ بیماری‌های قلبی-عروقی را کاهش می‌دهد

همکاری مجمع تشکل های دانش بنیان با دانشگاه فنی حرفه ای

در آینده بسیاری از بیماریها با محصولات سلولی درمان می شوند

برپایی سمپوزیومی برای معرفی پتانسیل مراکز علمی در حل مسائل نمک‌زدایی کشور

کاهش خطر ابتلا به اختلالات شنیداری با یک رژیم غذایی سالم

دانشمندان DNA مصنوعی تولید کردند

راه‌اندازی اولین شرکت دانش‌بنیان تولید انبوه دستگاه DLP و مواد کامپوزیتی بیوسازگار

استارتاپ‌ها از مزایای سربازی استفاده می کنند

محققان هلندی سلول رویان مصنوعی ساختند

لنز چشمی که اشعه لیزر پرتاب می کند!

تجارت محصولات دامپزشکی با به‌کارگیری زیست‌فناوری توسعه می‌یابد

"پچی" که می‌تواند استخوان شکسته را ترمیم کند

استفاده از تار عنکبوت برای ترمیم استخوان

ابداع روشی برای خم کردن الماس

لزوم راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان دریایی با محوریت شیلات

سهم صفر درصدی ایران از بازار جهانی بذر تراریخته

ابزار جدیدی برای پیشگیری از ایدز در زنان

خمیردندانی برای رفع پوسیدگی های سطحی دندان

جورابی که دمای پای بیماران دیابتی را اندازه می‌گیرد

تصفیه آب با نور خورشید و هیدروژل

ابر آفت مقاوم به آفت کش شناسایی شد

انتشار 3 درصد مقالات برتر دنیا از سوی ایران/ضرورت ایجاد اکوسیستم نوآوری در آموزش عالی

بروز سل دو سال قبل از ابتلا، قابل پیش بینی شد

استفاده از محصولات دانش‌بنیان نیازمند فرهنگ‌سازی است/درصدد تأسیس یک مرکز جدید هستیم

داشتن اختلال اضطراب عمومی در مبتلایان به ناباروری ثابت شد

کاهش آلودگی هوای خانه با فناوری پلاسمای سرد