آخرين مطالب

ارائه آخرین یافته‌های تحقیقاتی علوم و صنایع غذایی در ساری/لزوم توجه به سلامت جامعه دردانشگاه‌ها نوشتارها

ارائه آخرین یافته‌های تحقیقاتی علوم و صنایع غذایی در ساری/لزوم توجه به سلامت جامعه دردانشگاه‌ها

  بزرگنمايي:

سرزمین ایرانیان- محمدعلی بهمنیار، رئیس دومین کنگره بین‌المللی صنایع غذایی ایران در دومین کنگره بین‌المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران با تاکید بر لزوم توجه به سلامت جامعه در دانشگاه‌های کشور، اظهار کرد: بخش مربوط به صنایع غذایی از مهم‌ترین بخش‌های کشاورزی محسوب می‌شود که دانشکده علوم کشاورزی در جهت اهداف تولید در این زمینه اقدام کرده است.

وی خاطرنشان کرد: اگر صنایع نتوانند به سمت تولید حرکت کنند، هیچ موفقیتی به دست نمی‌آورند و اگر این امر مهم صورت گیرد، می‌تواند برای انسان مفید باشد.

رئیس دومین کنگره بین‌المللی صنایع غذایی ایران اظهار کرد: کشوری می‌تواند استقلال پیدا کند که در زمینه غذایی موفق عمل کند و از نظر سیاسی و دیپلماسی برای کشورها بسیار حائز اهمیت است و ایران در پس از انقلاب اسلامی گام‌های خود را برداشته، اما هنوز این اقدامات کافی نیست.

بهمنیار گفت: با توجه به اینکه استان مازندران از نظر تولیدات صنایع غذایی سهم زیادی در کشور دارد، اما چالش‌های فراوانی بر سر راه این صنعت وجود دارد که نیاز است این مشکلات برطرف شود.

وی خاطرنشان کرد: این همایش باید در زمینه توسعه و تولید صنایع غذایی و سلامت انسان‌ها تاثیرگذار باشد چراکه هر انسانی باید تغذیه مناسبی داشته باشد.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی ساری گفت: سلامت جامعه از مهم‌ترین بخش‌هایی است که وابسته به صنایع غذایی است و البته در دانشگاه‌های کشاورزی کمتر به آن توجه شد.

بهمنیار افزود: لازم است که دولت با حمایت از کالای ایرانی و جلوگیری از واردات بی‌رویه به بخش صنایع غذایی کمک کند تا نسبت به توسعه این امر مهم اقدامات لازم صورت گیرد.

ارسال 700 مقاله پژوهشی به دبیرخانه کنگره

رضا اسماعیل زاده کناری، دبیر برگزاری دومین کنگره بین‌المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در حاشیه برگزاری این همایش  اظهار کرد: این کنگره به صورت سالانه برگزار می‌شود و معتبرترین کنگره صنایع غذایی در ایران است.

وی با بیان اینکه انجمن علوم صنایع غذایی مازندران و دانشگاه علوم کشاورزی ساری میزبان این کنگره هستند، تصریح کرد: کشورهایی از لهستان، اسپانیا و اوکراین در این کنگره حاضر می‌شوند و جزو سخنرانان کلیدی هستند.

رئیس کارگروه تخصصی صنایع غذایی و صنایع تبدیلی اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران، در ادامه با اشاره به اینکه بیش از 700 مقاله پژوهشی به این کنگره ارسال شد، گفت: بیش از 100 مقاله مورد پذیرش قرار گرفت که امروز و فردا پنجشنبه ارائه می‌شوند.

اسماعیل‌زاده خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین اهداف برگزاری این کنگره ارائه آخرین یافته‌های تحقیقاتی در حوزه علوم و صنایع غذایی، ارتباط بیشتر صنعت و دانشگاه، حل مشکلات صنعت توسط دانشگاهیان، استفاده از نظریات ارزشمند صنعت در دانشگاه برای آینده در کنار ارتباط و مباحثه یافته‌های علمی ایران با سایر کشورهای دنیا است.

بر اساس  این گزارش، تولید پنیر لیقوان فراسودمند با استفاده از اینولین و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن در طی رسیدن از سوی حمید خلیل زاده، تاثیر کاربرد پوشش خوراکی صمغ گوار بر ویژگی‌های میکروبی، حسی و پروفایل اسیدهای چرب پنیر چدار در طول نگهداری، استخراج لوتئین با استفاده از نانوفناوری تاثیر سورفاکتانت، کمک سورفاکتانت و پیش تیمار فراصوت، ارزیابی اثر فعالیت آبی بر کیفیت مغز بادام زمینی طی نگهداری تسریع یافته، بررسی خواص ضد میکروبی اسانس چویل (angulata Ferulago) علیه تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زای با منشاء غذایی، تشخیص و طبقه‌بندی شکلات‌های تلخ با درصدهای متفاوت کاکائو با استفاده از یک سامانه ماشین بویایی و غیره بخشی از این دستاوردها و مقالات پژوهشی است که در این کنگره ارائه خواهد شد.




نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

تشخیص سرطان مری و معده با آزمایش تنفس

انرژی‌های تجدیدپذیر می‌توانند همه نیاز بشر به انرژی را تامین کنند

عملکرد موفق "انسولین خوراکی" در آزمایش انسانی

اعلام آمادگی جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی برای تامین برق سازمان‌ها از طریق انرژی خورشیدی

غلبه بر افسردگی به کمک آزمایش "الکتروانسفالوگرافی"

آیا مشاغل سخت فیزیکی احتمال مرگ زودرس را افزایش می‌دهند؟

"رس‌پاشی"مسکنی برای مقابله با هیولای‌سرخ/تهدیداتی که جان مرجان‌ها را نشانه‌ گرفته است

طراحی نرم افزار موقعیت یاب اماکن سرپوشیده توسط استارتاپ ایرانی

شناسایی گونه‌های درختی سازگار با اقلیم سمنان توسط محققان کویرشناسی دانشگاه سمنان

یافته های جدید محققان برای درمان نوعی از سرطان خون با سلول بنیادی

ساخت ورقه‌های محکم کربن در دمای پایین

جراحی بیماران پارکینسون در خواب

طراحی خانه بازی رباتیکی/ ربات ها دوست و همبازی بچه ها می شوند

فناوری‌هایی که امسال دنیا را تکان می‌دهند/ مراقب هوش مزاحم باشید

نانوذرات طلا سلولهای سرطانی را رصد می کنند

بررسی وضعیت ریزگردهای تهران و اهواز در دانشگاه امیرکبیر

نرم افزار ساخت رنگ دلخواه طراحی شد

همایش منطقه‌ای «مدیریت پیشگیری و کنترل تهدیدات زیستی و بیولوژیک»

روان‌درمانی جایگزین قابل اعتماد داروهای ضدافسردگی برای زنان نابارور

الهام از سیستم بینایی انسان برای بازشناسی اشیاء

ارائه آخرین یافته‌های تحقیقاتی علوم و صنایع غذایی در ساری/لزوم توجه به سلامت جامعه دردانشگاه‌ها

درمان استرس مزمن با مکمل‌های روغن ماهی

دلایل عدم توفیق کشور در توسعه نجوم حرفه‌ای

آیا خدمه پرواز، بیشتر به سرطان سینه مبتلا می‌شوند؟

تولید اولین بطری تصفیه آب دارای پمپ

درمان بیماری کرون با سلول های بنیادی

رصد بارش شهابی شلیاقی در هفته جهانی نجوم/ترویج علم ستاره‌شناسی در یک روز جهانی

استخراج انرژی بیشتر از سلول‌های خورشیدی

تبدیل گرمای وسایل الکترونیکی به برق با نانو نوار

پروتئینی که به نگهداری ژنوم‌ها کمک می‌کند

پیوند سلول های بنیادی بیمار مبتلا به ام اس برای بهبودی

دیابتی‌ها از شر سوزن زدن به انگشت خود خلاص می‌شوند

الهام از بال سنجاقک برای تولید سطوح آنتی‌باکتریال

تحول در دنیای الکترونیک با مغناطیس اتمی

دلیل حرکت جنین در رحم کشف شد

انسان‌ها در گذشته، رنگ آبی را تشخیص نمی‌دادند!

ساخت آفت‌کش‌های سازگار با طبیعت

دستگاه تایپ افکار ساخته شد

یک دهه تلاش برای ذخیره میراث زیستی/ توسعه کشاورزی با بذر هیبریدی

آیا کند کردن روند پیری در آینده ممکن خواهد شد؟

ارائه روشی برای حفظ کیفیت اسپرم پس از انجماد

تولید اسپری پودر هموستات که باعث آمبولیسم نمی‌شود

گرده‌افشانی با زنبورهای رباتیک

غرور ملی ایرانیان چگونه شکل می‌گیرد؟

عوامل تاثیر گذار در بیماری «ام اس» بررسی شد

هواپیمای ضد صاعقه ساخته می شود

حل مشکل مقاومت در برابر آنتی بیوتیک ها با ویروس باکتری خوار

قلب مصنوعی دائمی ساخته شد

رشد نورون‌ها در ناحیه‌ای از مغز از 13 سالگی متوقف می‌شود

تشریح جزئیات راه‌اندازی "موتور آمبولانس" در دانشگاه تهران