کلوچه فراسودمند عناب در خراسانجنوبی تولید شد
آسیا و اقیانوسیه
بزرگنمايي:
سرزمین ایرانیان- ساره حسینی اظهار کرد: مجتمع تحقیقاتی گیاهان دارویی جهاد
دانشگاهی خراسانجنوبی با مدیریت محسن پویان، موفق به فرآوری محصول
فراسودمند و جدید دیگری از میوه عناب شده است.
وی با بیان اینکه در ایران از عناب بیشتر به صورت خشکبار استفاده
میشود، افزود: برای ارتقای سلامت جامعه با تولید محصولات فراسودمند و
همچنین ترغیب مردم به مصرف این میوه با ارزش، اقدام به فرآوری این محصول
کردیم.
این دانشجوی دکترای صنایع غذایی با بیان اینکه عناب دارای خواص
تغذیهای ارزشمند و مفید است، تصریح کرد: عناب خاصیت ضد افسردگی، ضد اضطراب
و ضد استرس داشته و آرامشبخش طبیعی است.
حسینی ادامه داد: عناب دارای آنتی اکسیدان بوده و به تقویت سیستم ایمنی
کمک میکند و علاوه بر این پکتین موجود در عناب به عنوان فیبر محلول در
کاهش چربی و قند خون موثر است.
وی بیان کرد: کلوچه فراسودمند عناب با انجام تحقیقات و مطالعات گسترده
علمی در زمینه غنیسازی محصولات غذایی به مدت سه ماه در جهاد دانشگاهی
خراسانجنوبی به تولید آزمایشگاهی رسیده است.
عضو گروه پژوهشی گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسانجنوبی اظهار کرد:
این کلوچه فاقد گلوتن بوده و برای تولید تجاری این محصول برنامهریزی شده
است.
حسینی ادامه داد: تجاریسازی و کارآفرینی از اهداف اصلی پژوهش در جهاد دانشگاهی خراسانجنوبی است.
وی بیان کرد: با تولید کلوچه عناب به عنوان یک میان وعده مقوی، گامی در
کاهش سوءتغذیه ناشی از مصرف تنقلات کم ارزش در کودکان برداشته و به ارتقای
سلامت جامعه کمک خواهد شد.
عضو گروه پژوهشی گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسانجنوبی یادآور شد:
تمامی محصولات دانشبنیان فراسودمند که در مجتمع تحقیقاتی گیاهان دارویی
جهاددانشگاهی استان به مرحله تولید آزمایشگاهی رسیدهاند، فاقد شکر بوده و
از گیاهان دارویی برای شیرینکننده استفاده شده است.
-
چهارشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۶:۱۹:۲۵ AM
-
۷۷۴ بازديد
-
ایسنا
-
ساره حسینی
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/5945/