بکارگیری یافته های پژوهشی پروبیوتیک ها در فرآورده های غذایی
ایالات متحده آمریکا
بزرگنمايي:
سرزمین ایرانیان- کارگاه آموزشی «به کارگیری آخرین یافته های
پژوهشی پروبیوتیک ها در فراورده های غذایی» ویژه پژوهشگران، صنعتگران و
دانشجویان در حاشیه هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار
برگزار می شود.
این کارگاه آموزشی روز شنبه 25 آذر ماه 96
توسط «دکتر مرضیه حسینی نژاد» عضو هیات علمی گروه زیست فناوری موسسه پژوهشی
علوم و صنایع غذایی در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران، هجدهمین
نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار، سالن (9-8)، جنب غرفه 861
برگزار می شود.
به شرکت کنندکان در این کارگاه گواهینامه اعطا می شود.
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/5483/