پایگاه خبری تحلیلی ایرانیان جهان

آخرين مطالب

قند چاق می‌کند، نه چربی! ایرانیان آلمان

قند چاق می‌کند، نه چربی!

  بزرگنمايي:

سرزمین ایرانیان- استاد دانشکده پزشکی دانشگاه ایندیانا توضیح داده است که مجرم واقعی پشت چاق شدن، بر خلاف تصور عموم خوردن چربی نیست.

"آرون کارول" استاد پزشکی اطفال گفته است که خوردن آووکادو، آجیل، خامه و کره کاملا خوب است.                                               

وی در کتاب جدید خود، "کتاب مقدس غذای بد" آورده است: مصرف چربی باعث افزایش وزن فرد نمی‌شود، در عوض ممکن است به فرد کمک کند وزن کم کند.       

این ادعا در بررسی تحقیقاتی که گروهی از افراد تحت رژیم‌های کم کالری و پرچربی و گروه دیگر تحت رژیم‌های کم چرب و با کربوهیدرات بالا قرار گرفته‌اند، تایید می‌شود.

مطالعات به طور مداوم نشان داده‌اند که افرادی که مصرف غذای چرب را محدود کرده‌اند، وزن کم نکرده‌اند.                           

از سوی دیگر، دیده شده افرادی که یک رژیم غذایی با چربی بالا و مصرف کم کربوهیدرات تصفیه شده مانند برنج سفید و نان سفید دارند، با کاهش وزن و سایر مزایای سلامتی مواجه شدند.

یافته‌های این تحقیق نشان می‌دهد که علت اصلی که موجب افزایش وزن فرد می‌شود، مصرف چربی نیست و در واقع مصرف قند و کربوهیدرات‌های تصفیه شده است که به شکل قند در می‌آیند.

بررسی‌های رژیم غذایی و مطالعات افزایش وزن نشان داد که مصرف بیشتر دانه‌های تصفیه شده که فرد به طور متوسط مصرف می‌کند، افزایش وزن بیشتر در طول دوره را در پی دارد. در مقایسه، فرد هرچه غذای کامل بیشتر مانند برنج قهوه ای و نان گندم مصرف کند، وزن کمتری اضافه کردند.                      

غذاهایی مثل آجیل وحشی، ماهی قزل آلای غنی‌شده و آوکادو روغنی که از دهه 1990 از رژیم‌های لاغری حذف شده بودند، باید در واقع بخشی از رژیم غذایی باشند.                    

مطالعه اخیر نشان داد وقتی افراد میزان کالری دریافتی خود را از چربی‌های اشباع شده به چربی‌های اشباع نشده تغییر می‌دهند، کاهش خطر مرگ و کاهش احتمال ابتلا به بیماری‌هایی نظیر بیماری‌های عصبی و بیماری‌های قلبی رخ می‌دهد.                                     

با این حال، نکته این است که چربی‌های سالم بیشتری مانند روغن زیتون، ماهی و آجیل که به عنوان چربی‌های مونو یا پلی‌چربی غیر اشباع(Polyunsaturated fat) شناخته می‌شوند، مصرف کنند.

یک فرد باید از چربی‌های غیر اشباع بیش از چربی‌های اشباع شده و چربی ترانس مصرف کند که در غذاهای فرآوری شده یافت می‌شود.                       

همچنین خوردن چربی فرد را چاق نخواهد کرد، اما مصرف بیش از حد قند باعث خواهد شد.                       

این تحقیق در مجله Food and Nutrition Research منتشر شده است.   




نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

استفاده ازمیمون در آزمایش دود خودروهای آلمانی

سامانه تجارت ایران اروپا

کپسول ریزش مو آلمانی

قرص دفع سنگ کلیه آلمانی رواتینکس Rowatinex

شرکت گرینماتک (GreEnMaTech) آلمان

سفارت آلمان در تهران و ایران در برلین

سابقه علمی وزیر نیرو در آلمان

سوالات آزمون تابعیت آلمان

40 هزار کاربر آلمانی آی گپ اپ ایرانی

ایراسا؛ انجمن مردم نهاد یا شرکت سهامی خاص؟!!

جدول های پلیمری خودتمیز شونده تولید شد

توسعه نانو ذراتی که با سرعت یک میلیارد بار در ثانیه می‌چرخند

تشخیص سرطان لوزالمعده با آزمایش تنفس در مراحل اولیه

گام بلند محققان برای درمان «ماکولا» با تولید نوعی قطره چشمی

نیازمند کاربردی کردن علوم نظری برای توسعه اقتصادی هستیم

تشخیص دقیق‌ سرطان با یک سیم مغناطیسی

جای خالی انرژی‌های تجدیدپذیر و توسعه فناوری‌ها در برنامه‌های مدیریت انرژی کشور

استرس گرمایی تهدیدی فراروی انسان ها

بهبود روش ارسال آر.ان‌.ای پیامرسان به سلول‌ها

استفاده از درخشش طلا برای شناسایی ایرادات چاپ سه بعدی

افزایش رفتارهای خودآسیب‌رسان در جامعه/وضعیتی که نخبه‌های تک‌بعدی می‌سازد

نانوذرات مغناطیسی با ایجاد گرما تومور سرطانی را از بین می‌برند

پژوهشگران آلمانی "شنیدن نور" را محقق کردند!

گیرنده های بویایی به تشخیص مشکلات سلامتی کمک می کنند

کنترل تبخیر آب با گرافین

کنترل فعالیت نورون ها با فناوری مافوق صوت، ژن درمانی و دارو

استفاده از میدان های الکتریکی اتمسفر برای پرواز

شرکت های دانش بنیان با ورود به بورس پیشرفت می کنند

اسپری آنتی‌باکتریال پارچه تولید شد/ جلوگیری از رشد باکتری ها

دود آتش کاه و کلش در چشم محیط زیست

نان مهمترین منبع دریافت نمک در بین ایرانی ها است

حامل دارو از صمغ گیاه کندر ساخته شد

اپلیکیشن سلامتی اطلاعات سربازان را هک می کند

تشخیص زمین لرزه با اینترنت

درمان زخم‌های مزمن با استفاده از باند هوشمند

رفع تهدید زنبورهای مهاجم با کمک ردیاب های الکترونیکی

رباتی که بدون چشم نیز همه کار می‌کند

نسل جدید سوسک های رباتیک به اکتشاف محیط زیر آب می روند

دیابت در کمین زنان کارمند

باکتری های روده ویتامین D را مدیریت می کنند

شناسایی ژن مرتبط با تولید پروتئین‌های ضد التهابی

پایان ناباروری در ایران

فناوری نانو وقوع زلزله را پیش بینی می کند

امحای سلول های سرطانی با نانوذرات مغناطیسی

هوش مصنوعی پیش بینی آب و هوا را دقیق تر می کند

اندازه‌گیری بهره هوشی افراد بوسیله اسکن مغزی

کابوس‌هایی با طعم خردل/ سلاح‌های شیمیایی که نفس‌ها را تنگ می‌کنند

گجتی که بوی عرق را ردیابی می کند

تولید آمپول های بدون درد با الهام از پشه

ترس جنگل از مرگ کاغذی