ایرانیان جهان

آخرين مطالب

دانشمند استرالیایی آزمایشگاه «ووهان» ادعاهای آمریکا را رد کرد استرالیا و نیوزیلند

دانشمند استرالیایی آزمایشگاه «ووهان» ادعاهای آمریکا را رد کرد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - فارس / «دنیل اندرسون» دانشمند استرالیایی که هنگام آغاز شیوع کرونا در جهان در آزمایشگاه موسسه ویروس‌شناسی ووهان چین کار می‌کرده، فضاسازی غرب در خصوص منشأ کرونا و علیه این آزمایشگاه را رد کرد.
آخرین دانشمند خارجی که در موسسه ویروس‌شناسی شهر «ووهان» چین کار کرده، برای اولین بار در مصاحبه با شبکه آمریکایی «بلومبرگ» که روز یکشنبه منتشر شد، در خصوص کار در این مرکز گفت و تاکید کرد آنچه گفته می‌شود، با واقعیت تطابق ندارد.
«دنیل اندرسون» ویروس‌شناس استرالیایی، متخصص ویروس‌های زاده خفاش به بلومبرگ گفت کار در آزمایشگاه ووهان هدف شغلی مادام‌العمر است و افزود: این طور نیست که خسته‌کننده باشد، بلکه یک آزمایشگاه معمولی است که مانند هر آزمایشگاه دیگری که با بالاترین سطح ایمنی کار می‌کند، مشغول فعالیت است. 
اندرسون که در سال 2019 زمانی که شیوع ویروس کرونا آغاز شد در ووهان بود، در این مصاحبه گفت که تحت تاثیر این آزمایشگاه کنترل بیولوژیک در موسسه ووهان قرار گرفته است. به گفته این ویروس شناس، محققان باید 45 ساعت تحت آموزش قرار بگیرند تا مجوز کار کردن به صورت مستقل در آزمایشگاه را دریافت کنند. او این آموزش را بسیار بسیار گسترده خواند. 
وی همچنین در اشاره به ادعای ایالات متحده که کارکنان مؤسسه تحقیقات ویروسی ووهان چند هفته پیش از پخش خبر رسمی ابتلای اولین افراد به کووید-19، علایم این بیماری را داشته‌اند، گفت که هیچ یک از افرادی که او در آزمایشگاه ووهان زمانی که آنجا کار می‌کرد، می‌شناخت، بیمار نبود و خاطرنشان کرد روند گسترده‌ای برای گزارش علائم مربوط به عوامل بیمار‌ی‌زا که در آزمایشگاه روی آن‌ها کار می‌شود وجود دارد. 
اندرسون گفت: اگر بیمار بودند، فرض می‌کنم که من هم مریض شده بودم، ولی نشدم. من در سنگاپور قبل از این که واکسینه شوم، آزمایش کرونا دادم و هرگز این بیماری را نداشتم.
بلومبرگ در ادامه ذکر کرده که بسیاری از همکاران اندرسون در آزمایشگاه ووهان، بعدها در ماه دسامبر در سنگاپور به وی ملحق شدند و در آنجا هیچ گزارشی مبنی بر وجود هر بیماری که از طریق آزمایشگاه ووهان شیوع پیدا کرده باشد، منتشر نشد. 
این متخصص در ادامه صحبت‌هایش بیان داشت: از نظر من هیچ چیز عجیبی در آن زمان در جریان نبود که باعث شود فکر کنید اتفاقی در حال وقوع است.
وی همچنین گفت که نمی‌تواند به طور کلی امکان شیوع آزمایشگاهی ویروس کووید-19 را رد کند اما تاکید کرد که همچنان معتقد است کرونا احتمالاً از طبیعت منشأ گرفته است. او گفت که از تحقیق در خصوص منشأ کرونا حمایت می‌کند.
این دانشمند استرالیایی اظهار داشت: آنقدر ساده‌لوح نیستم که بگویم قطعاً این را کنار می‌گذارم. همه‌گیری چیزی است که هیچ کسی نمی‌توانست آن را در این مقیاس تصور کند. ویروس در زمان مناسب در جای مناسب قرار گرفت و همه چیز برای ایجاد این فاجعه به صف شد.
اظهارات این متخصص ویروس‌شناس که از نزدیک تجربه کار در آزمایشگاه شهر ووهان چین را داشته در حالی است که دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا مکرراً ادعا کرده بود که ویروس از آزمایشگاه نشأت گرفته و از چین خواسته بود برای همه‌گیری غرامت پرداخت کند. این در حالی بوده که کارشناسان از همان ابتدا این فرضیه را بی‌اساس خواندند.
در ماه‌های اخیر هم مقام‌های مختلف غربی ادعاهای گوناگونی را درباره چگونگی شیوع ویروس کرونا مطرح کرده‌اند از قبیل اینکه آزمایشگاه ووهان یا عامدانه عامل همه‌گیری کرونا بوده و یا اینکه ناخواسته در اثر نشت ویروس به خارج از آزمایشگاه، همه‌گیری کرونا در جهان آغاز شده است.
جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا اخیراً اتهام‌های مقامات دولت پیشین این کشور علیه چین در خصوص منشأ ویروس کووید-19 را تکرار کرد.
بایدن طی نشست خبری در ژنو گفت چین تلاش کرده خودش را یک کشور مسئول در مقابله با همه‌گیری کرونا نشان دهد اما هنوز مشخص نیست که پکن واقعا تلاش کرده منشأ شیوع این ویروس را پیدا کند یا خیر.
رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه، با ابراز تردید درباره همکاری کافی چین با تحقیقات سازمان جهانی بهداشت، اظهار داشت: «چین تلاش می‌کند خودش را یک کشور مسئول نشان دهد و درباره اینکه چقدر به جهان برای مقابله با ویروس کرونا و واکسیناسیون کمک کرده به‌شدت صحبت می‌کند».
این ادعاها در حالی است که دولت چین فضاسازی‌های دولت آمریکا درباره احتمال شیوع ویروس کرونا از آزمایشگاه را «توهم توطئه احمقانه» توصیف کرده است. 
اخیراً یک رسانه آمریکایی مدعی شده بود یک آزمایشگاه وابسته به دولت آمریکا در گزارشی به این جمع‌بندی رسیده که فرضیه نشت ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان چین محتمل و نیازمند تحقیقات بیشتر است.
سخنگوی وزارت خارجه چین با رد این اتهامات گفت: «اگر آنهایی که برای اولین بار خبرها و اطلاعات درباره ژنوم‌های ویروسی را منتشر می‌کنند، به ساختن ویروس متهم شوند در آن صورت پروفسور لوک مونتاگنیر که برای اولین بار ویروس اچ‌آی‌وی را کشف کرد به جای آنکه جایزه نوبل دریافت کند مقصر ایدز محسوب می‌شود و آقای لوئی پاستور که میکروب‌ها را کشف کرد در مورد باکتری‌های بیماری‌زا در سراسر کره زمین پاسخگو خواهد بود».
وی افزود: «با همین استدلال، تیم (آزمایشگاه ویروس شناسی) در ووهان به دلیل تحقیقاتشان روی کووید-19 باید جایزه نوبل پزشکی دریافت کند نه اینکه مورد انتقاد قرار گیرد».

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/256436/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله دنیای اقتصاد/ سه ضلعی «دنیای‌اقتصاد»

سرمقاله تعادل/ کف و سقف بازارها غیر قابل پیش‌بینی است

آنتونوف: اتهام‌زنی آمریکا درباره تسلیحات شیمیایی نفرت‌انگیز است

مقام حماس: پایان رژیم صهیونیستی اجتناب ناپذیر است

لتونی: اوکراین مجوز غرب برای حمله به خاک روسیه را دریافت کرده است

روسیه در فروش نفت به هند از عربستان جلو زد

حراست هر دستگاه از ماموریت و وظیفه آن دستگاه نگهبانی می‌کند

دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا در مازندران

سرمقاله خراسان/ «نتانیاهو» در هزارتوی بحران‌ها

سرمقاله کیهان/ کابینه تناقض‌ها و کلاهی که سرشان گذاشتند

سرمقاله وطن امروز/ دروغ؛ رکن اساسی رسانه روباه پیر

سرمقاله فرهیختگان/ اصلاح‌طلبان رادیکال در چالش ملی‌گرایی

سرمقاله شرق/ عروسی خوبان

سرمقاله اعتماد/ پرونده باز بابک زنجانی در افکار عمومی

سرمقاله ایران/ خشم عمومی از وضع موجود در امریکا

برگزاری رویداد بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران

رشد نرخ فقر در غزه به 90 درصد | خسارت 33 میلیارد دلاری جنگ غزه

سپاه: نباید اجازه داد مشاغل کاذب جای مشاغل اصیل را بگیرد

ظرفیت‌های اقتصادی افغانستان برای ایران حائز اهمیت است

روایت فارن پالیسی از ماجراجویی های پرهزینه تل آویو

ماجرای عملیات شهادت‌طلبانه شهروند ترکیه‌ای در قدس

ادعای مقام آمریکایی درباره مخالفت کاخ سفید با حمله به رفح

راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده

معرفی فراورده‌های صادراتی در غرفه چهارمحال و بختیاری

پشتوانه‌ عملیات وعده صادق، جامعه علمی ما بود

یورش به کلمبیا؛ پلیس تحصن دانشجویان هوادار فلسطین را برچید

حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به جولان اشغالی

معاون سیاسی استانداری فارس مطرح کرد: برنامه و نقشه راه؛ کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه

ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند

همدلی سازمان منطقه آزاد، نهادها و اصناف برای بهبود شرایط کارگران/ امضای تفاهم نامه تنظیم امور کار درجزیره کیش

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی

مردی که تسلیم نمی‌شود

«دلار چند؟»

دوراهی قالیباف برای رسیدن به صندلی ریاست

نجات آقای « ب.ز»

پیام ناتو به روسیه با برپایی بزرگ‌ترین مانور از زمان جنگ سرد

بلا و بهای خام‌اندیشی

واکنش سازمان ملل به رفتار پلیس آمریکا با دانشجویان

حماس: به زودی به پیشنهاد صلح اسرائیل پاسخ می‌دهیم

پلن B عربستان: توافق امنیتی با آمریکا بدون رابطه با اسرائیل

بازداشت حداقل 1000 دانشجو در دانشگاه‌های آمریکا

اصابت موشک‌های حزب‌الله به 2 سازه در شمال فلسطین اشغالی

رئیس جمهور کلمبیا: از فردا روابطمان با اسراییل را قطع می‌کنیم

نتانیاهو برای منع قرار بازداشت دست به دامان خانواده اسرای اسرائیلی شد

اظهارات بودار سمیر جعجع علیه مقاومت با حمایت تلویحی از اشغالگران!

آغاز طرح انسداد مرزهای شرقی کشور

علیه کارگر؛ تبعات قراردادهای موقت

محدودیت‌های نانوشته علیه معلمان

عملیات شهادت‌طلبانه شهروند ترکیه‌ای در قدس

فرقان؛ ردپای مارکسیسم