آخرين مطالب

نان مهمترین منبع دریافت نمک در بین ایرانی ها است ایرانیان آلمان

نان مهمترین منبع دریافت نمک در بین ایرانی ها است

  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان- طرح پایش عوامل خطر تغذیه ای در مواد غذایی صنعتی و صنفی کشور یکی از برنامه های انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی است که به صورت مشترک با سازمان غذا و دارو در سال 95 آغاز شده و تا کنون در حال انجام است.
در این طرح تعدادی از عوامل خطر تغذیه ای شامل نمک در مواد غذایی صنعتی و سنتی کشور مورد ارزیابی قرار گرفته است که نتایج این ارزیابی به سازمان غذا و دارو هم ارائه شده است.
براساس نتایج ارزیابی های انجام گرفته، تغییرات بسیار خوبی در دستورالعمل ها و ضوابط وزارت بهداشت در ارتباط با حد مجاز نمک در مواد غذایی انجام گرفته است.
دکتر هدایت حسینی  اظهار کرد: باتوجه به نوع رژیم غذایی ایرانی ها، بیشترین مقدار نمک دریافتی روزانه ما از طریق مصرف نان است؛ بعد از آن پنیر رتبه دوم و دوغ رتبه سوم را به خود اختصاص داده است.
وی حدمجاز مصرف روزانه نمک را 5 گرم اعلام کرد و گفت: براساس استاندارد موجود مقدار نمک در نان باید یک درصد باشد که باتوجه به متوسط مصرف روزانه حدود 300 گرم، 3 گرم نمک مورد نیاز بدن از طریق نان تامین می شود.
حسینی مصرف متوسط روزانه نان در کشور را حدود 300 گرم برای هر فرد اعلام کرد و گفت: هرچند تفاوت هایی بین گروه های جمعیتی و سنی وجود دارد اما ایرانی ها به طور متوسط در روز حدود 300 گرم نان مصرف می کنند.
وی بیان داشت: ارزیابی های این طرح نشان داد که بسیاری از نان های موجود در کشور هم، دارای نمک بیش از مصوب سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد است.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، به وجود نمک پنهان در مواد غذایی اشاره کرد و گفت: برخی از انواع نمک دریافتی ما از نوع نمک پنهان در غذاها است که ما آن احساس نمی کنیم، اما بدن ما آنها را دریافت می کند.




نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

استفاده ازمیمون در آزمایش دود خودروهای آلمانی

سامانه تجارت ایران اروپا

کپسول ریزش مو آلمانی

قرص دفع سنگ کلیه آلمانی رواتینکس Rowatinex

شرکت گرینماتک (GreEnMaTech) آلمان

سفارت آلمان در تهران و ایران در برلین

سابقه علمی وزیر نیرو در آلمان

سوالات آزمون تابعیت آلمان

40 هزار کاربر آلمانی آی گپ اپ ایرانی

ایراسا؛ انجمن مردم نهاد یا شرکت سهامی خاص؟!!

جدول های پلیمری خودتمیز شونده تولید شد

توسعه نانو ذراتی که با سرعت یک میلیارد بار در ثانیه می‌چرخند

تشخیص سرطان لوزالمعده با آزمایش تنفس در مراحل اولیه

گام بلند محققان برای درمان «ماکولا» با تولید نوعی قطره چشمی

نیازمند کاربردی کردن علوم نظری برای توسعه اقتصادی هستیم

تشخیص دقیق‌ سرطان با یک سیم مغناطیسی

جای خالی انرژی‌های تجدیدپذیر و توسعه فناوری‌ها در برنامه‌های مدیریت انرژی کشور

استرس گرمایی تهدیدی فراروی انسان ها

بهبود روش ارسال آر.ان‌.ای پیامرسان به سلول‌ها

استفاده از درخشش طلا برای شناسایی ایرادات چاپ سه بعدی

افزایش رفتارهای خودآسیب‌رسان در جامعه/وضعیتی که نخبه‌های تک‌بعدی می‌سازد

نانوذرات مغناطیسی با ایجاد گرما تومور سرطانی را از بین می‌برند

پژوهشگران آلمانی "شنیدن نور" را محقق کردند!

گیرنده های بویایی به تشخیص مشکلات سلامتی کمک می کنند

کنترل تبخیر آب با گرافین

کنترل فعالیت نورون ها با فناوری مافوق صوت، ژن درمانی و دارو

استفاده از میدان های الکتریکی اتمسفر برای پرواز

شرکت های دانش بنیان با ورود به بورس پیشرفت می کنند

اسپری آنتی‌باکتریال پارچه تولید شد/ جلوگیری از رشد باکتری ها

دود آتش کاه و کلش در چشم محیط زیست

نان مهمترین منبع دریافت نمک در بین ایرانی ها است

حامل دارو از صمغ گیاه کندر ساخته شد

اپلیکیشن سلامتی اطلاعات سربازان را هک می کند

تشخیص زمین لرزه با اینترنت

درمان زخم‌های مزمن با استفاده از باند هوشمند

رفع تهدید زنبورهای مهاجم با کمک ردیاب های الکترونیکی

رباتی که بدون چشم نیز همه کار می‌کند

نسل جدید سوسک های رباتیک به اکتشاف محیط زیر آب می روند

دیابت در کمین زنان کارمند

باکتری های روده ویتامین D را مدیریت می کنند

شناسایی ژن مرتبط با تولید پروتئین‌های ضد التهابی

پایان ناباروری در ایران

فناوری نانو وقوع زلزله را پیش بینی می کند

امحای سلول های سرطانی با نانوذرات مغناطیسی

هوش مصنوعی پیش بینی آب و هوا را دقیق تر می کند

اندازه‌گیری بهره هوشی افراد بوسیله اسکن مغزی

کابوس‌هایی با طعم خردل/ سلاح‌های شیمیایی که نفس‌ها را تنگ می‌کنند

گجتی که بوی عرق را ردیابی می کند

تولید آمپول های بدون درد با الهام از پشه

ترس جنگل از مرگ کاغذی